Stort och smått i vår skolas vardag

Okategoriserad

Niornas sista skolvecka

12 jun , 2013, 12.55 caritarouvinen

 

 

Niornas sista vecka i grundskolan var fartfylld. Det var mycket roligt program som väntade och avslutningen var mycket spännande. Om ni vill veta vilka nior som blev premierade kan ni läsa skolan årsberättelse som kom ut 1.6.2013.

På måndagen var niorna på exkursioner till olika platser. Min klass 9G besökte Högh0lmen. Det fanns elever som inte tidigare åkt metro i Finland, tänk vilken upplevelse… Vi fick också se när lejonen fick mat, det var spännande.

 

 

På tisdagen hade hela skolan friluftsdag och onsdagen var städdag för en del av klasserna. 

På torsdagen var det  niornas avskedsmiddag. Alla nior var uppklädda och vi hade ett mycket fint program med god mat (skål, förrätt, huvudrätt, efterrätt) musik, film och flera tal. Också skolans f.d. rektor Mikael Flemmich var inbjuden och han talade till våra nior och önskade dem lycka till.

 

 

På fredagen var det  niornas turnering (också lärarna hade ett lag) och niornas picknick. Dessutom hade alla nior träff med skolans rektor under den sista riktiga lektionen i grundskolan.

 

På lördagen dimitterades 132 nior från Winellska skolan. Sköt om er och lycka till, ni kommer att klara er och vi kommer att sakna er!

”Den blomstertid nu kommer, med lust och färgring stor. Nu nalkas ljuvlig sommar…”

Kommenteringen är stängd.